Μετάβαση στο περιεχόμενο
Natural Botox: 5 Αντιγηραντικά Skincare Bestsellers για αισθητή Μείωση των ρυτίδων σε Πρόσωπο & Μάτια

Natural Botox: 6 Αντιγηραντικά Skincare Bestsellers για αισθητή Μείωση των ρυτίδων σε Πρόσωπο & Μάτια

on

 

Ποιος είπε ότι το Botox Effect μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ενέσιμες θεραπείες;

Ή ακόμα κι εάν είσαι ήδη μυημένη στις θεραπείες αυτές, ότι δεν πρέπει να ενισχύεις, να συντηρείς και να απογειώνεις το αποτέλεσμα τους με την skincare περιποίηση στο σπίτι;

Είτε ανήκεις στην κατηγορία αυτών που επισκέπτονται συχνά τον πλαστικό χειρουργό, είτε όχι (και ούτε σκοπεύεις), σίγουρα θα είσαι λάτρης της υγιούς, νεανικής, λαμπερής και σφριγηλής επιδερμίδας.

Παρακάτω συλλέξαμε τα πιο αγαπημένα, τα πιο δημοφιλή, τα πιο δοκιμασμένα skincare "διαμαντάκια", βάσει των δοκιμών και των ποιοτικών τους χαρακτηριστικών, που με τη νέας τεχνολογίας σύστασή τους αλλά την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά τους, μπορούν να μειώσουν αισθητά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, να συσφίξουν και να τονώσουν την επιδερμίδα σου, δίνοντας το πολυπόθητο "Βotox Effect" στην περιοχή του προσώπου & των ματιών.

 

1. Aurora Botox Effect Κρέμα Προσώπου 30ml

Aurora Botox Effect Cream

Πρόκειται για κρέμα προσώπου της Aurora Natural Products,εμπλουτισμένη με βιομιμητικό πεπτίδιο Botox. Μειώνει αισθητά την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών που προκαλούνται από τη σύσπαση των μυών κατά τη διάρκεια της ομιλίας ή οποιασδήποτε έκφρασης του προσώπου.

Κλινική μελέτη έδειξε μείωση των ρυτίδων κατά 38% μετά από 28 ημέρες χρήσης, δύο φορές την ημέρα.

 

2. Galiniko Ορός Κρυσταλλικής Ρετινόλης 30ml

Galiniko Ορός Κρυσταλλικής Ρετινόλης, 30ml

Συμπυκνωμένος ορός της Galiniko Cosmeceuticals ο οποίος αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχο της επιδερμίδας εξαιτίας της αντιγηραντικής και αντιοξειδωτικής δράσης που προσφέρουν οι δύο ενεργές μορφές της βιταμίνης Α, ρετινόλη και ρετιναλδεϋδη. Η ρετιναλδεϋδη δρα 11 φορές ταχύτερα από την ρετινόλη που σε συνδιασμό χαρίζουν ένα πιο συνολικό και άμεσο αντιρυτιδικό αποτέλεσμα.

Λόγω της ρετινόλης, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από γυναίκες σε κύηση ή θηλασμό.

 

3. Acamnia Eye & Line Advanced Lift Up Eye Serum 20ml

Acamnia Eye & Line Advanced Lift Up Eye Serum 20ml

Mοναδικά σχεδιασμένη φόρμουλα της Acamnia με 3 είδη υαλουρονικού και φυτικού κολλαγόνου. Πρόκειται για διπλή θεραπεία αντιγήρανσης, σύσφιξης και καταπολέμησης των ρυτίδων γύρω από τα μάτια καθώς σε συνδυασμό με το σύστημα roll on επιτυχγάνεται καλύτερη αιμάτωση της περιοχής, που κάνει τα αποτελέσματα της θεραπείας ταχύτερα και αποτελεματικότερα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης στις "ρυτίδες καπνιστή" γύρω από το στόμα, στις ρινοπαρειακές, το μεσόφρυο αλλά και στις ρυτίδες του λαιμού.

 

4. Gluire Voluming Serum Booster 20ml

Gluire Voluming Serum Booster 20ml

Ένας korean beauty ορός τύπου essence της Gluire, πολύ υψηλής συγκέντρωσης, για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και με αποτέλεσμα σύσφιξης πόρων. Προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος, ενισχύοντας την ελαστικότητα και την ανοσία του δέρματος με συστατικά κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που προέρχονται από τη φύση. 

Διαθέτει μπίλιες μασάζ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στις ρυτίδες του προσώπου αλλά και του λαιμού.

 

5. USU Cosmetics Antiaging Lift Serum 30ml

USU Cosmetics Antiaging Lift Serum 30ml

Ένα εντατικό συμπύκνωμα κορεάτικης skincare φιλοσοφίας της USU Cosmetics, σχεδιασμένο να βελτιώνει την απώλεια ελαστικότητας και να καταπολεμά τη γήρανση λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης. Η σύνθεσή του με καφεΐνη, ελαστίνη, κολλαγόνο και νιασιναμίδη ενισχύει τη σφριγηλότητα, αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος και εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας, εμποδίζοντας την εμφάνιση κηλίδων. Βελτιώνει την εμφάνιση των γραμμών έκφρασης και χαρίζει βαθιά ενυδάτωση χάρη στα πολύτιμα ενεργά συστατικά της αδενοσίνης και του υαλουρονικού οξέος.

 

6. Nacomi Peptides 10% Lift it Up Face Serum 30ml

Nacomi Peptides 10% Lift it Up Face Serum 30ml

Ορός ανύψωσης της Nacomi που περιέχει έως και 10% συγκέντρωση τριπλής φόρμουλας ορισμένων από τα πιο αποτελεσματικά αντιρυτιδικά συστατικά. Το Matrixyl Morphomics μειώνει την ορατότητα των γραμμών έκφρασης στο μέτωπο κατά 20% σε 6 εβδομάδες. Το Matrixyl 3000 μειώνει το πόδι της χήνας και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια κατά 23% κατά τη διάρκεια 2 μηνών. Ενώ η Progeline ανεβάζει τη γραμμή της γνάθου διαμορφώνοντας το περίγραμμα του προσώπου.

 

Bρες στο yellowcare.gr μεγάλη ποικιλία προϊόντων αντιγήρανσης και σύσφιξης, για το πρόσωπο & το σώμα σε μοναδικές τιμές και ένταξέ τα στη ρουτίνα περιποίησής σου!

Μην ξεχνάς ότι τα βέλτιστα αποτελέσματα απαιτούν συνέπεια και σωστή χρήση των προϊόντων!

Αφήστε τη σκέψη σας εδώ

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.

Related Posts

Μαύροι κύκλοι, ρυτίδες έκφρασης και αδύναμες βλεφαρίδες; Aυτά είναι τα 2 προϊόντα για σένα!
November 09, 2023
Μαύροι κύκλοι, ρυτίδες έκφρασης και αδύναμες βλεφαρίδες; Aυτά είναι τα 2 προϊόντα για σένα!

Ψάχνεις τα top προϊόντα για ένα πιο νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα; Θέλεις να καταπολεμήσεις μαύρους κύκλους, "πόδι της χήνας"...

Διαβάστε περισσότερα
Korean Beauty: Γιατί να επιλέξω Κορεάτικα Προϊόντα Ομορφιάς;
April 18, 2023
Korean Beauty: Γιατί να επιλέξω Κορεάτικα Προϊόντα Ομορφιάς;

Τα κορεατικά προϊόντα ομορφιάς έχουν κατακλύσει τον κόσμο και έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα
Drawer Title

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

παρόμοια προϊόντα