Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μαύροι κύκλοι, ρυτίδες έκφρασης και αδύναμες βλεφαρίδες; Aυτά είναι τα 2 προϊόντα για σένα!

Μαύροι κύκλοι, ρυτίδες έκφρασης και αδύναμες βλεφαρίδες; Aυτά είναι τα 2 προϊόντα για σένα!

on

Ψάχνεις τα top προϊόντα για ένα πιο νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα; Θέλεις να καταπολεμήσεις μαύρους κύκλους, "πόδι της χήνας" και αδύναμες βλεφαρίδες; Πιθανότατα αυτό είναι το κατάλληλο άρθρο για σένα.

Σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα ομορφιάς από γυναίκες όλων των ηλικιών, οι μαύροι κύκλοι, είναι για πολλές από εμάς ένα άλυτο μυστήριο. Από την άλλη όποια γυναίκα κι αν ρωτήσεις για το beauty απωθημένο της θα σου πει για μακριές και υγιείς βλεφαρίδες.

Οι μαύροι κύκλοι, το πόδι της χήνας και το best seller προϊόν που χρειάζεσαι

Για τους περισσότερους από εμάς, οι μαύροι κύκλοι είναι συνδεδεμένοι με την κούραση και το αυξημένο στρες ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς ένας από τους βασικότερους λόγους εμφάνισής τους είναι η υπέρχρωση του δέρματος (hyperpigmentation). Τα κύρια αίτια υπέρχρωσης είναι περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα και η έλλειψη ύπνου αλλά και γονιδιακοί παράγοντες. Επιπλέον, οι αλλεργίες, η απώλεια λίπους στην περιοχή όσο μεγαλώνουμε, αλλά και το blue light των οθονών, συνεισφέρουν στην εμφάνιση μαύρων κύκλων.

Οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες, το γνωστό και "πόδι της χήνας", γύρω από την περιοχή των ματιών είναι από τα πρώτα σημάδια γήρανσης που σχηματίζονται στο πρόσωπο. Οφείλονται στην απώλεια ελαστίνης και κολλαγόνου που συμβαίνει φυσικά όσο μεγαλώνουμε, και επιδεινώνονται από την ηλιακή ακτινοβολία, τις ελεύθερες ρίζες και ορμονικές αλλαγές.

Ο αποσυμφορητικός ορός ματιών Aurora Bright Eyes

 

Μαύροι κύκλοι, ρυτίδες έκφρασης και αδύναμες βλεφαρίδες; Βρήκαμε τα 2 προϊόντα με τις καλύτερες κριτικές

 

Βρες τον αποσυμφορητικό ορό ματιών Aurora Bright Eyes εδώ

Στο yellowcare.gr βρήκαμε το best seller προϊόν για την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Ο αποσυμφορητικός ορός ματιών Aurora Bright Eyes προσφέρει μία διπλή θεραπεία στην περιοχή καθώς πρόκειται για έναν ορό εμπλουτισμένο με το ενεργό συστατικό Βeautifeye, υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο. Επιπλέον, το roll on σύστημα της συσκευασίας προσφέρει καλύτερη αιμάτωση της περιοχής και φέρνει τα αποτελέσματα της θεραπείας ταχύτερα από ποτέ.

Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει τα αποτελέσματα του ενεργού συστατικού Beautifeye στην επιφάνεια του πάνω βλεφάρου των ματιών, με μείωση του ύψους του χαλαρωμένου δέρματος στις πτυχές των βλεφάρων κατά 61% και 91% μετά από 2 μήνες εφαρμογής. Ακόμα, λειαίνει ορατά τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας, μειώνοντας τον όγκο τους (έως και -34%) και το βάθος (έως και -33%) ενώ εξασθενεί τους μαύρους κύκλους ελαττώνοντας την ένταση του κόκκινου (32%) και του μπλε χρωματισμού (έως -30%).

.

image

Βρες τον αποσυμφορητικό ορό ματιών Aurora Bright Eyes εδώ

Χρησιμοποίησέ το προϊόν στην πρωινή και βραδινή ρουτίνα σου πιέζοντας ελαφρά την αντλία μέχρι να βγει το serum. Με ελαφρές κινήσεις κάνε μασάζ στην περιοχή γύρω από τα μάτια και στην εξωτερική γωνία του ματιού για το πόδι της χήνας. Μετά από κάθε χρήση κλείσε καλά τη συσκευασία. Για να εκμεταλλευτείς στο μέγιστο τις δυνατότητες του roll on συστήματος πριν τη χρήση του προϊόντος βάλε το για 10 λεπτά στο ψυγείο.

Ποιο είναι το προϊόν που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για μακριές και υγιείς βλεφαρίδες;

Αν μέσα στις beauty επιθυμίες σου συμπεριλαμβάνονται οι μακριές, πυκνές και γυριστές βλεφαρίδες σίγουρα θα ξέρεις ότι οι θεοί της ομορφιάς μας ευλόγησαν με τα serum βλεφαρίδων που έχουν αναπτυχθεί με ακρίβεια για να μας προσφέρουν τις μακριές, πυκνές βλεφαρίδες των ονείρων μας. Υπάρχει κάτι πολύ δελεαστικό στις μακριές και υγιείς βλεφαρίδες, χωρίς τη χρήση mascara και η απάντηση είναι ακριβώς αυτό το serum.

To Sweed Eyelash Growth Serum είναι ο ορός θεραπείας και ενδυνάμωσης βλεφαρίδων που χρειάζεσαι για να πετύχεις τον σκοπό σου.

image

Βρες τον δυναμωτικό ορό Sweed Eyelash Growth Serum εδώ

Ο δυναμωτικός ορός Sweed Lashes περιέχει ένα πολύ δραστικό μείγμα ισχυρών φυσικών συστατικών με θρεπτικά πεπτίδια, Biotinand Hyaluronic acid που παρατείνει τη φάση ανάπτυξης κάθε μιας βλεφαρίδας ξεχωριστά και οι βλεφαρίδες συνολικά φαίνονται πιο υγιείς, μακρύτερες, δυνατότερες.

Με ενεργά βασικά συστατικά το εκχύλισμα σπόρου κολοκύθας, που συντηρεί και θρέφει τις βλεφαρίδες με λιπαρά οξέα για ένα ογκώδες γυαλιστερό αποτέλεσμα, τη βιοτίνη (Βιταμίνη Β7) που βοηθά στην ενδυνάμωση και την υγεία των βλεφαρίδων, την πανθενόλη (Βιταμίνη Β5) που βοηθά στην ενίσχυση των βλεφαρίδων και το υαλουρονικό οξύ που θρέφει και ενυδατώνει τις βλεφαρίδες. Επιπλέον, περιέχει Myristoyl pentapeptide-17 που ενισχύει το πάχος, την πληρότητα και το μήκος των βλεφαρίδων και την πολύτιμη κερατίνη που βοηθά στην ενίσχυση της υγείας των βλεφαρίδων.

image

Αριστερά βλέπεις τις βλεφαρίδες πριν τη χρήση του Sweed Lashes Serum και δεξιά βλέπεις το μετά. Βρες το εδώ

Εφάρμοσε το προϊόν κάθε βράδυ σε βλεφαρίδες χωρίς μακιγιάζ με ένα μόνο πέρασμα στη ρίζα των άνω & κάτω βλεφαρίδων. Ξεκίνησε από την εσωτερική γωνία του ματιού και μετακινήσου προς τις εξωτερικές βλεφαρίδες. Άφησε ένα έως δύο λεπτά για να στεγνώσει ο ορός.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάσαι όταν χρησιμοποιείς serum για βλεφαρίδες είναι η συνέπεια. Ο ευκολότερος τρόπος για να διασφαλίσεις ότι δε θα το ξεχάσεις είναι να το εφαρμόζεις την ίδια ώρα κάθε μέρα. Ιδανικά μπορείς να το εφαρμόζεις το βράδυ και να το αφήνεις να δράσει όλη τη νύχτα. Μερικοί άνθρωποι, ωστόσο, αναφέρουν καλύτερα αποτελέσματα όταν το εφαρμόζουν το πρωί, καθώς είναι λιγότερο πιθανό να τρίβεται στο μαξιλάρι τους, ενώ κοιμούνται.

Εάν προτιμάς να εφαρμόζεις το πρωί, πριν το μακιγιάζ, βεβαιώσου ότι έχει στεγνώσει καλά πριν συνεχίσεις με την υπόλοιπη beauty ρουτίνα σου.

Extra Info: Ο ορός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ενίσχυση των φρυδιών σου!

To άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο missbloom.gr

Αφήστε τη σκέψη σας εδώ

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.

Related Posts

Natural Botox: 5 Αντιγηραντικά Skincare Bestsellers για αισθητή Μείωση των ρυτίδων σε Πρόσωπο & Μάτια
September 11, 2023
Natural Botox: 6 Αντιγηραντικά Skincare Bestsellers για αισθητή Μείωση των ρυτίδων σε Πρόσωπο & Μάτια

Ποιος είπε ότι το Botox Effect μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ενέσιμες θεραπείες;

Διαβάστε περισσότερα
Korean Beauty: Γιατί να επιλέξω Κορεάτικα Προϊόντα Ομορφιάς;
April 18, 2023
Korean Beauty: Γιατί να επιλέξω Κορεάτικα Προϊόντα Ομορφιάς;

Τα κορεατικά προϊόντα ομορφιάς έχουν κατακλύσει τον κόσμο και έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα
Drawer Title

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

παρόμοια προϊόντα