Μετάβαση στο περιεχόμενο
Korean Beauty: Γιατί να επιλέξω Κορεάτικα Προϊόντα Ομορφιάς;

Korean Beauty: Γιατί να επιλέξω Κορεάτικα Προϊόντα Ομορφιάς;

on

Τα κορεατικά προϊόντα ομορφιάς έχουν κατακλύσει τον κόσμο και έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια.

Πολλοί δυτικοί θαυμαστές του K-Beauty ακολουθούν συνειδητά τα κορεατικά πρότυπα ομορφιάς, ακόμα και οι νεότερες γενιές, συμπεριλαμβανομένων των Gen Z και Millennials, και δέχονται μεγάλη επιρροή από την κορεατική κουλτούρα. 

Η Φιλοσοφία

Οι Κορεάτισσες είναι γνωστές για το όμορφο, καθαρό δέρμα τους. Είναι από τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές ομορφιάς στον κόσμο, γιατί το αψεγάδιαστο, σφριγηλό δέρμα και η ομοιόμορφη επιδερμίδα είναι το ιδανικό της ομορφιάς στην Κορέα. Γι’ αυτό το λόγο, νοιάζονται περισσότερο για την περιποίηση του δέρματος παρά για το μακιγιάζ. Όσον αφορά την περιποίηση του προσώπου, δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε καινοτόμα προϊόντα με φυσικά συστατικά που είναι αποτελεσματικά και ευγενικά στο δέρμα.

Η κορεάτικη φιλοσοφία ομορφιάς εστιάζει στη βελτίωση του δέρματος από μέσα. Οι Κορεάτισσες δε στοχεύουν στο να αποκτήσουν μια λαμπερή, ομοιόμορφη επιδερμίδα από τη μια μέρα στην άλλη περιποιώντας απλώς τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος. Αντίθετα, η κορεατική περιποίηση ομορφιάς δίνει μεγάλη έμφαση στη διατήρηση ενός υγιούς, καλά ενυδατωμένου δέρματος εκ των έσω, για αποτελέσματα που διαρκούν μια ζωή.

Το K-beauty "αποστρέφεται" το βαρύ μακιγιάζ, τα βαριά χημικά συστατικά και την εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο και έχει επίκεντρο το υγιές και καλά ενυδατωμένο δέρμα, τη χρήση συστατικών προερχόμενων από τη φύση και την προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία.

Τα Κορεάτικα beauty products παράγονται ή προέρχονται από την Κορέα ή και τα δύο. Δημιουργούνται με βάση τη φιλοσοφία του κορεάτικου πολιτισμού αναφορικά με το skincare, η οποία δεν ξεκίνησε πρόσφατα, όπως πολλοί νομίζουν, αλλά αιώνες πριν και προτάσσει την πρόληψη και την καθημερινή περιποίηση του δέρματος με τη χρήση φυσικών συστατικών. Η φροντίδα του δέρματος είναι τόσο αναγκαία, όσο η τροφή και η άσκηση. Είναι τρόπος ζωής.

korean beauty

Γιατί να εντάξω τα κορεάτικα προϊόντα ομορφιάς στη ρουτίνα μου;

1. Καινοτόμα Προϊόντα & Αναπτυγμένες Τεχνικές

Mask Sheets, Eye Patches, Ampoules, Cushion Compact, BB Creams – όλες αυτές οι καινοτομίες προέρχονται από την Κορέα. Οι κορεάτες κατασκευαστές καλλυντικών προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις πολύ απαιτητικές ανάγκες των πελατών λανσάροντας καινοτόμα προϊόντα με νέες υφές και αποτελεσματικές φόρμουλες. Για το λόγο αυτό, ο τομέας έρευνας και ανάπτυξης των εταιρειών καλλυντικών έχει πολύ υψηλή προτεραιότητα. Υπάρχουν πολλές χιλιάδες μάρκες καλλυντικών στην Κορέα, οι οποίες είναι όλες σε πολύ υψηλό ανταγωνισμό μεταξύ τους. Από αυτό προέκυψε η καινοτόμος βιομηχανία ομορφιάς στην Κορέα, η οποία είναι πολλά χρόνια μπροστά από τη Δύση και πλέον αναγνωρίζεται ως ηγέτης στον κόσμο. Φυσικά, πάντοτε με το βλέμμα στραμμένο σε ένα αψεγάδιαστο δέρμα αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς παρέχονται σε ανακυκλώσιμη συσκευασία με πολύ ελκυστικό design.

 

2. Συνθέσεις Κατάλληλες για Κάθε Τύπο Δέρματος

Οι συνθέσεις των Κ-beauty products είναι η δύναμή τους για ένα δέρμα λαμπερό, απαλό και ενυδατωμένο. Υποαλλεργικές, καταπραϋντικές, με συστατικά φυσικής προέλευσης. Είναι ασφαλείς για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος και του δέρματος με τάση ακμής. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται με συγκεκριμένη σειρά, η οποία βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση και αφομοίωση των συστατικών τους. Η βασική επιδίωξη είναι να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή ενυδάτωση και θρέψη σε συνδυασμό με την ανάλαφρη αίσθηση. Ο καταναλωτής μπορεί να συνδυάσει, αναλόγως των αναγκών του, διαφορετικά προϊόντα και εταιρείες.

 

3. Η Ποιότητα και η Φυσικότητα των Συστατικών

Η παράδοση της κορεατικής φροντίδας του δέρματος βασίζεται σε φυσικά συστατικά από φυτά και βότανα και έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Ακόμη και σήμερα, οι Κορεάτισσες δίνουν μεγάλη σημασία στην περιποίηση της ομορφιάς τους με φιλικά προς το δέρμα φυσικά συστατικά στην πιο αγνή τους μορφή και αποφεύγουν τα καλλυντικά με χημικά συστατικά. Τα κορεατικά προϊόντα περιποίησης περιέχουν, για παράδειγμα, φυσικά εκχυλίσματα και αποτελεσματικά ενεργά συστατικά από σπόρους σόγιας που έχουν υποστεί ζύμωση, πράσινο τσάι, μπαμπού, μέλι, φύκια, τζίνσενγκ κ.λπ.

4. Υψηλή Ποιότητα και Μακροπρόθεσμα Αποτελέσματα


Η κορεάτικη skin care routine βοηθάει στην απόκτηση υγιούς, ενυδατωμένου και λαμπερού δέρματος ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω, ώστε τα αποτελέσματα να διαρκέσουν μήνες και όχι απλώς μέρες ή ώρες. Χάρη στην ποιότητα των συστατικών που χρησιμοποιούνται, δεν επηρεάζεται η "φύση" του δέρματος, η έκκριση του σμήγματος ή η παραγωγή κολλαγόνου – πράγμα το οποίο θα έπρεπε να συμβαίνει με τα προϊόντα όλων των αξιόπιστων εταιρειών, είτε αυτές είναι κορεάτικες είτε όχι.  Τα K-beauty products είναι "λειτουργικά" καλλυντικά, για τις αντιρυτιδικές, ελαστικές-ενισχυτικές και αντιηλιακές ιδιότητές τους. Βοηθούν στη βελτίωση των ατελειών του δέρματος – σημάδια, ρυτίδες και ακμή και είναι όλα αντιοξειδωτικά. Εξίσου σημαντικό και ευεργετικό είναι ότι περιλαμβάνουν φίλτρα με πολύ υψηλούς δείκτες αντιηλιακής προστασίας.

5. Σχέση Ποιότητας - Τιμής


Οι κορεάτικες εταιρείες γνωρίζουν ότι οι καταναλωτές ενδιαφέρονται για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων, είτε αυτά κοστίζουν ακριβά είτε έχουν απολύτως προσιτές τιμές. Είναι πολύ σημαντικό για τους καταναλωτές να μην χρειάζεται να ξοδεύουν μία περιουσία για να έχουν αψεγάδιαστο δέρμα. Και αυτό έχουν πετύχει οι κορεάτικες εταιρείες. Διατηρούν χαμηλές τιμές, χωρίς να θυσιάσουν την ποιότητα των προϊόντων τους. Αν αναλογιστούμε ότι τα κορεάτικα προϊόντα δημιουργούνται με το συνδυασμό καινοτόμων πρακτικών και δυσεύρετων φυσικών συστατικών, η σχέση ποιότητας και τιμής είναι ακαταμάχητη.

Βρες στο yellowcare.gr τα κορεάτικα προϊόντα που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου και ένταξέ τα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησής σου!

Θα τα βρεις όλα εδώ  Korean Beauty

Και μην ξεχνάς ότι είμαστε εδώ να λύσουμε κάθε σου απορία! 😘

Αφήστε τη σκέψη σας εδώ

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.

Related Posts

Μαύροι κύκλοι, ρυτίδες έκφρασης και αδύναμες βλεφαρίδες; Aυτά είναι τα 2 προϊόντα για σένα!
November 09, 2023
Μαύροι κύκλοι, ρυτίδες έκφρασης και αδύναμες βλεφαρίδες; Aυτά είναι τα 2 προϊόντα για σένα!

Ψάχνεις τα top προϊόντα για ένα πιο νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα; Θέλεις να καταπολεμήσεις μαύρους κύκλους, "πόδι της χήνας"...

Διαβάστε περισσότερα
Natural Botox: 5 Αντιγηραντικά Skincare Bestsellers για αισθητή Μείωση των ρυτίδων σε Πρόσωπο & Μάτια
September 11, 2023
Natural Botox: 6 Αντιγηραντικά Skincare Bestsellers για αισθητή Μείωση των ρυτίδων σε Πρόσωπο & Μάτια

Ποιος είπε ότι το Botox Effect μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ενέσιμες θεραπείες;

Διαβάστε περισσότερα
Drawer Title

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

παρόμοια προϊόντα